Ποιοί είμαστε

Σκοπός μας η αειφορική καλλιέργεια της γης και των ανθρώπινων σχέσεων. Λέξεις όπως ο σεβασμός και η αλληλοϋποστήριξη μετουσιώνονται βιωματικά από ξεχασμένες έννοιες σε καθημερινή επικοινωνία ατόμων και περιβάλλοντος. Αναζητούμε τις ανάγκες μας, τις εντάσσουμε στο περιβάλλον μας και χαιρόμαστε με τον πλούτο που ανακαλύπτουμε.

Ο τρόπος που το επιτυγχάνουμε είναι η καλλιέργεια των αγροκτημάτων μας με ό,τι καλύτερο μας προσφέρει η γεωπονική επιστήμη, η αγροτική πρακτική και παράδοση και οι εμπειρίες όλων όσων συμμετέχουν. Συνεργαζόμαστε και συντονίζουμε τις καλλιεργητικές εργασίες του καθενός ξεχωριστά ως ομάδα και ως ομάδα επισκεπτόμαστε τα αγροκτήματα για την περαίωσή τους. Δε χρησιμοποιούμε εισροές όπως λιπάσματα, φυτοφάρμακα, μηχανική εργασία (καύσιμα και μηχανικά μέσα) ελαχιστοποιώντας το κόστος καλλιέργειας στη χρήση της γης και τις ιδίας εργασίας. Αυτό που φαινόταν ακατόρθωτο αποτελεί για μας καθημερινότητα αφού ο σεβασμός στις δυνατότητες της φύσης και της συνεργασίας μας ανταμείβει καθημερινά, με παραγωγές ιδιαίτερα ανταγωνιστικές.

Τα προϊόντα μας είναι φρούτα, λαχανικά, σιτηρά, μέλι καθώς και ιδέες και προτάσεις για τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης της τοπικής κοινωνίας στην οποία ζούμε, πάντα σε ρεαλιστική και πρακτική βάση.

Η ομάδα μας αποτελείται από γεωπόνους, αγρότες, μηχανικούς, ανέργους, γιατρούς, οικονομολόγους και υπαλλήλους πολλών κατηγοριών χωρίς η λίστα να έχει περιορισμούς.

Εσείς τι λέτε, θέλετε ένα αγρόκτημα φυσικής καλλιέργειας;

 

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s