Συνάντηση της ομάδας

 

Η ομάδα φυσικής καλλιέργειας συνεχώς διευρύνεται και μεγαλώνει. Το ίδιο και οι ανάγκες για αρτιότερη οργάνωση. Στη αυριανή έκτακτη συνάντησή μας επομένως καλούμαστε να φέρουμε προς συζήτηση τις εργασίες που έχουν να διεκπεραιωθούν σε κάθε αγρόκτημα, τις προτάσεις για τη συνέχεια και να ολοκληρωθούν τυχούσες εκκρεμότητες.

Σκοπός είναι ο συντονισμός των εργασιών για να κερδίσουμε χρόνο μετά τις τελευταίες πολύ χρήσιμες βροχές.

Περιληπτικά αναφέρω ορισμένες  προτάσεις που θα αναλυθούν στη συνάντηση:

  • Επιμερισμός συγκεκριμένων ρόλων (οργανόγραμμα, ενημέρωσης νέων καλλιεργητών, συντονισμός καλλιεργητικών εργασιών, διοικητική λογιστική – καταχωρισμός, επικοινωνίας κ.ά)

  • Ενιαίο ημερολόγιο καλλιεργητή – συμβατό με της ομάδας

  • Χρονοδιάγραμμα επίτευξης στόχων

Και για να αποφύγουμε παρεξηγήσεις, η ομάδα λειτουργεί για να παράξει. Είναι απαραίτητο επομένως να υπάρχει καταγεγραμμένο ένα πρωτόκολλο εργασίας. Πρωτόκολλο που θα καθορίζει λεπτομερώς ρόλους και αρμοδιότητες ώστε τα παραγόμενα προϊόντα να είναι – πέραν των αγροτικών και – ξεκάθαρες ανθρώπινες σχέσεις. Επειδή τίποτε δεν είναι αυτονόητο. Επειδή χαιρόμαστε με αυτό που δημιουργούμε!

Υ.Γ.1 Όσοι αδυνατούν να προσέλθουν (προς Κολωνία αναφέρομαι…) θα μας δώσει μεγάλη χαρά η επικοινωνία μέσω Skype ή έστω ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τις δικές τους προτάσεις.

Υ.Γ. 2 Τα νέα μέλη είναι βέβαιο ότι θα πολλαπλασιάσουν το δυναμικό συνεργασίας μας!

Σημείο συνάντησης : Πλατεία Δημαρχείου έξω από το καφέ Verde, ώρα 11.00 το πρωί.

 

Σχολιάστε